Oma Lääkärisi Järvenpää

Mehiläisen Oma Lääkärisi Järvenpää
Sibeliuksenkatu 18-22 2. kerros, 04400 Järvenpää
Asiakkaaksi listautuminen täällä

Tervetuloa Mehiläisen asiakkaaksi!

Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Keski-Uudenmaan valinnanvapauskokeilussa. Valinnanvapauskokeiluun kuuluva terveysasemamme on nimeltään Mehiläisen Oma Lääkärisi Järvenpää.

Listautuminen on nyt auki! Voit listautua asiakkaaksemme täällä.

Mehiläisen Järvenpään Oma Lääkärisi -aseman vastaavana lääkärinä toimii Henri Ärölä.

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Asiakkaaksi listautunut saa Oma Lääkärisi -asemalta julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli yleislääkärin sekä sairaanhoitajan vastaanottopalvelut, sisältäen yleislääkäritason laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Valinnanvapauskokeilun vastaanottopalveluiden sisältö on kuvattu tarkemmin Keski-Uudenmaan soten sääntökirjassa.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua?

Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua sähköisesti kokeilun tietojärjestelmässä.  Sähköisen palvelun käyttö vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Asiakas voi halutessaan vaihtaa palveluntuottajaa kuuden kuukauden välein.

Mitä Oma Lääkärisi -asemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut Oma Lääkärisi -asemalla ovat täysin samat kuin julkisella sektorilla. Kaupunki perii asiakasmaksut. Käyntimaksut ja vuosimaksu kerryttävät asiakasmaksukattoa voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Huomaathan, että Mehiläisen Oma Lääkärisi -asema sekä samassa osoitteessa sijaitseva Mehiläisen yksityislääkärikeskus ovat erillisiä yksiköitä. Voit käyttää Mehiläisen työterveyshuoltoa ja itse maksavana asiakkaana myös yksityislääkäripalveluita, vaikka listautuisitkin Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi.

Laboratorio- ja kuvantamistutkimukset

Valinnanvapauskokeilussa palvelupakettiin kuuluvat perusterveydenhuollon tavanomaiset laboratorio- ja röntgenpalvelut. Nämä palvelut edellyttävät lähetettä lääkäriltä tai sairaanhoitajalta. Laboratoriomme on avoinna klo 8-13 ma-pe ja röntgen on avoinna klo 9-14 ma-pe.

Lähetteen mukaisiin laboratoriotutkimuksiin liittyvä näytteenotto tapahtuu Mehiläisen Järvenpään lääkärikeskuksen laboratoriossa. Huomioithan, että jos laboratorio – ja kuvantamislähetteesi on tehty erikoissairaanhoidossa niin näytteet sekä kuvantaminen tulee tehdä Huslabin toimipisteessä: http://www.hus.fi/sairaanhoito/laboratoriot/naytteenottopaikat/Sivut/default.aspx.

www.kanta.fi -sivuston kautta näet omat sähköiset resepti- ja terveystietosi. Reseptiuusinnat ja tiedustelut onnistuvat takaisinsoittojärjestelmämme kautta, voit myös uusia respetisi digiklinikan kautta ja valitsemalla asemaksesi Järvenpään Oma Lääkärisi-aseman.

Hoitoon pääsy

Aseman aukioloaikoina saat asiantuntevan palvelun Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemalta nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme ajanvarauksella. Ajan varaaminen onnistuu soittamalla Oma Lääkärisi -asemalle numeroon 040 663 5300.

Järvenpään Oma Lääkärisi -aseman asiakkaat voivat ottaa yhteyttä terveysasemaan myös OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen avulla asiakkaamme voivat maksutta viestitellä aseman sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Voit lukea lisätietoja ja tarkempia ohjeita verkkosivuiltamme täältä.

Aseman sijainti ja aukioloajat

Järvenpään Oma Lääkärisi -asema sijaitsee osoitteessa Sibeliuksenkatu 18-22 (2. kerros), 04400 Järvenpää.

Oma Lääkärisi -asema on avoinna arkipäivisin kello 08.00-16.00. Puhelinpalvelu on avoinna arkipäivisin kello 08.00-16.00.

Yhteystiedot

Puhelin: 040 663 5300 (suora numero Järvenpään Oma Lääkärisi -asemalle). Oma Lääkärisi -asemalla on käytössä takaisinsoittoautomaatti. Jos emme pysty heti vastaamaan puheluusi, niin soitamme sinulle pian takaisin.

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut